torsdag 17 maj 2012

Onsdag 16 maj - Fiskgryta med chorizo

Onsdag: Fiskgryta med chorizo

Fräs 1 frp cocktailtomater, 2 skivade morötter, 1 hackad gul lök, 6-7 skalade, delade potatisar och kryddor (1 tsk mald koriander, 1 tsk rosmarin, ½ tsk kanel, 1 tsk mald kummin) i lite smör ca 5 min. Tillsätt 8 dl vatten och 1 hönsbuljongtärning. Koka upp och låt sen sjuda under lock ca 10-15 min (till potatis och morötter är mjuka).
Salta, peppra. Lägg i 400g torskfilé och 3 skivade chorizokorvar, rör omkring försiktigt. sjud 5-7 min.
Servera med en klick gräddfil på toppen.

Den här maten kan jag INTE rekommendera. Ingen i familjen gillade den. Eller jag kunde äta den, men inget jag gör igen. Har redan kastat receptet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar