måndag 21 maj 2012

Måndag 21 maj

Måndag: Cannelloni Arrabbiata

Så gott!!! Till och med maken gillade detta, trots att det var vegetariskt. ;)

Fräs 1 gul lök, 1-2 klyftor vitlök, 1 röd paprika i 2 msk olja i 5 min. Häll på 2 konserver med körsbärstomater, 1 tsk timjan, 1 tsk salt och 1 krm svartpteppar. Lite chili om du vill ha hetta i tomatsåsen. Låt puttra under lock i 15 min. Sätt på ugnen på 225 grader.
Ta 4-500g tinad bladspenat, kläm ur vätskan och lägg i en skål. Blanda ner en burk (250g) Ricotta, ½ tsk salt och 1 krm svartpeppar. Fyll färska lasagneplattor på längden med spenatröran. Rulla ihop till rullar. Ta fram en ugnsform, 20 x 30 cm. Lägg hälften av tomatsåsen i botten, sen lasagnerullarna på, häll på andra halvan tomatsås. Överst strör du över 2 rivna mozzarella bollar (2x125g). In i mitten av ugnen 20-25 min.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar