Matveckan

Jag gillar att planera mina måltider. De ska vara lättlagade och goda. Gärna närodlat och planerat efter säsongens varor. Denna blogg startade som ett projekt för mig själv att äta mer fisk, 2012. Det har jag verkligen lyckats med! Året nu, 2014, ska jag försöka äta mer vegetariskt. 2 middag/v vill jag äta vegetariskt och 2 middagar/v vill jag äta fisk. Kanske kan någon bli inspirerad?

torsdag 9 januari 2014

6 jan - Panerad rödspätta och coleslaw

En riktig favorit hemma hos oss! Panerad rödspätta, kokt potatis, skirat smör och kokta, gröna ärtor! ALLA äter massor. Nu hade jag kvar coleslaw och det passade bra till.
Upplagd av sussisnus kl. 10:54
Skicka med e-postBlogThis!Dela på XDela på FacebookDela på Pinterest
Etiketter: Fisk och skaldjur

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)

Bloggarkiv

  • ▼  2014 (12)
    • ►  juli (1)
    • ▼  januari (11)
      • 23 jan - räksoppa och ostsmörgås
      • 22 jan - Kokt torsk med sandefjordsås.
      • 21 jan - Pasta med ruccola och fänkål
      • 20 jan - Köttfärssås med sidfläsk
      • 15 jan - Dansk sjömansbiff
      • 11 jan - veg lasagne med morot och keso
      • 7 jan - veg lasagne med svamp och grönkål
      • 6 jan - Panerad rödspätta och coleslaw
      • 5 jan - Sötpotatissoppa
      • 4 jan - Hemgjorda köttbullar, brunsås och kokt pot...
      • 3 jan - Blomkåls- och kikärtsgryta
  • ►  2013 (52)
    • ►  augusti (19)
    • ►  februari (7)
    • ►  januari (26)
  • ►  2012 (176)
    • ►  december (1)
    • ►  november (23)
    • ►  oktober (30)
    • ►  september (36)
    • ►  augusti (6)
    • ►  juni (4)
    • ►  maj (37)
    • ►  april (25)
    • ►  mars (14)

Om mig

Mitt foto
sussisnus
3-barnsmor, lärare, gift, husägare, tänkare, kattägare, glad, ärlig, drömmare m m.
Visa hela min profil
Temat Häftigt Ab. Använder Blogger.