fredag 14 september 2012

Fredag 14 sept - Köttfärsspett

Jag gjorde dubbel sats med köttfärsspett, fryser in styckvis så det är lätt att plocka fram en stressig vardag.
Idag serverades rotsaker i ugn och vitlökssås gjord på matlagningsyoghurt, vitlöksklyfta, salt, peppar och lite olivolja.

Köttfärsspett:
500g köttfärs, 2 tsk salt, 2 krm peppar, 2 krm spiskummin, 1 krm mynta, ½ gul lök, ½ dl matlagningsyoghurt blandas och kläms fast på spett. Pensla med lite olja blandat med soja. In i ugn ca 8 min. Snabbt och lätt!

Och ett glas rött till... ;)

2 kommentarer:

  1. Ser gott ut. Mynta har jag aldrig använt i matlagning. Har du det torkat?

    SvaraRadera
  2. Jepp, torkad mynta. Du kan få av mig om du vill prova.

    SvaraRadera