måndag 27 augusti 2012

Måndag 27 aug - Ost- och dragonfylld kycklingfilé

Vilken smarrig middag!
Blanda 1 dl mjukost (max 10%) med dragon, färsk eller torkad. Skär ett snitt i kycklingen så det blir som en ficka. Bred på oströran. Jag fäste ihop varje filé med en tandpetare.
Stek filéen och salta och peppra. När de nästan var färdiga så hällde jag på en skvätt grädde, bara 1 dl ca, så det blev lite såsigt. Låt puttra under lock 5-10 min. Klart.
Serverade tomater, kokt potatis och coleslaw till.



Coleslaw: ½ strimlat vitkålshuvud, 3 finstrimlade morötter, ½ gul lök, 1 dl cr fraiche, ½ dl majonäs, 1 tsk dijonsenap, 1 tsk salt, 1 krm svartpeppar. Rör ihop. Klar direkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar