500 gram | ||||||
0,5 tsk | ||||||
100 gram | ||||||
1 st | ||||||
1 st | ||||||
|
||||||
Tillagning
1. Strimla fläskkarrén och vitkålen.
2. Skala och strimla morot och röd lök.
3. Hetta upp en stor stek- eller wokpanna med matolja i. Fräs köttet hastigt i 2-3 minuter på hög värme, salta.
4. Lägg i alla grönsakerna och fräs ytterligare 2 minuterev
5. Tillsätt sweet chili, soja, curry och lite vatten, blanda ordentligt, strö ev över purjolök.
Servera med nykokt jasminris.
Recept från Tasteline.
2. Skala och strimla morot och röd lök.
3. Hetta upp en stor stek- eller wokpanna med matolja i. Fräs köttet hastigt i 2-3 minuter på hög värme, salta.
4. Lägg i alla grönsakerna och fräs ytterligare 2 minuterev
5. Tillsätt sweet chili, soja, curry och lite vatten, blanda ordentligt, strö ev över purjolök.
Servera med nykokt jasminris.
Recept från Tasteline.
Supergott! Rekommenderas!
SvaraRadera